FÆLLESFACILITETER I SLAGTERIBYEN

Du får de perfekte fælles rammer til arrangementer, liv og gæster

Du bliver en del af et fællesskab, når du flytter ind i Slagteribyen. Her kommer både en aktiv bylivsforening, en fælles app og en masse fælles rammer, hvor du og dine naboer kan mødes om alt fra fællesspisning og fester til yogahold og brætspilsaftener.

Se ledige lejligheder

Fælleshus og fælleslokaler med plads til masser af liv

I de gamle rødstensbygninger ud mod Rugårdsvej kommer fælleshuset med fælleslokaler og gæsteværelser. Det kan du booke og bruge til alt fra bordfodbold, intimkoncerter og private arrangementer til foredrag, ginsmagning og krea-klubbens strikkepinde. Der kommer også et cykelværksted og en udendørs vaskeplads.

Fælleshuset, gæsteværelser og værksted åbner i løbet af 2024.

Bylivsforeningen samler Slagteribyen, og hele bydelen er samlet i én app

Det er dig selv og dine naboer, der bestemmer, hvad der skal ske i Slagteribyen og i fælleshuset. For alle beboere er automatisk medlem af stedets bylivsforening og betaler hvert år et lille beløb ind til foreningens fælles pulje.


Det betyder, at foreningen har 413 medlemmer og økonomi til at sætte de ting i gang, som du og dine naboer gerne vil. Og for at gøre det hele ekstra nemt får Slagteribyen sin egen app ’Min bydel’. Det er en fælles platform, hvor alle nemt kan skrive, arrangere ting, booke lokaler eller låne noget af hinanden.

Læs Slagteribyens historie

Fællesfaciliteter:

  • Fælleshus og store fælleslokaler (åbner i 2024)
  • Cykelværksted og udendørs vaskeplads (åbner i 2024)
  • Gårdrum med æbletræer og fælles frugt
  • Gæsteværelser (åbner i 2024)
  • Fælles app ’Min bydel’

LEDER DU EFTER ET NYT HJEM? KONTAKT OS

Vil du vide mere om projektet kan du skrive til os her. Du vil blive kontaktet inden for 24 timer.

 

For mere information:

+4533 33 03 33
[email protected]

Generel kontakt
crosschevron-down

Denne browser understøttes ikke længere

Du skal skifte til en moderne browser, før funktionerne på hjemmesiden virker.

Vi anbefaler at bruge en af de moderne browsere: Google Chrome eller Microsoft Edge. En af disse er sikkert allerede installeret på din computer, ellers kan du hente dem her:

Det er under alle omstændigheder på tide at skifte, da Microsoft pr. 31. december 2019 ikke længere understøtter Internet Explorer. At surfe nettet via Internet Explorer udgør dermed en sikkerhedsrisiko for din computer og dit data.